Onze winkel + afhaalpunt

Jeanelle Home & Design

Gasthuisstraat 25

8331 JM Steenwijk

Tel : +316-53761528 * +316-36195234

Mail : info@jeanelledesign.nl

Openingstijden

ELKE zaterdag : 11.00 - 17.00 uur

24/7 OP AFSPRAAK, mail/bel ons gerust !


Onze missie

Wij zijn elke dag vol passie actief om de mooiste artikelen te zoeken en te maken voor jou ! Producten met een goede vibe. Producten die je thuisbasis een overweldigend gevoel van thuiskomen geven. Aansluitend op wie jij en waar jij je prettig bij voelt. Wij houden van kleur in het leven. Kleuren zeggen zoveel. Wist u dat wit alle kleuren in zich heeft ? En bv rood de kleur van kracht, passie & onderneming is. Zo kunnen wij u veel vertellen over kleur. Een mooie neutrale basis in huis met kleur als extra touch ... we love it.

We streven naar een woongenot die aansluit bij wie jij bent !

Alle items die wij verkopen of maken zijn nieuw, 2ehands en zijn door ons intuitief uitgezocht omdat ze goede energie uitstralen.

Alle schilderijen en de meeste beelden zijn door onszelf met veel aandacht geschilderd. Onze creativiteit, kennis en ervaring zetten wij graag om in energie die via een doek of beelden een extra beleving geeft aan u woongenot !

Weet ons te vinden

Ons pand bevind zich in een winkelstraat met aan het begin van onze straat, een paar stappen verwijderd van ons pand, een drietal GRATIS parkeergelegenheden. Deze parkeergelegenheden bevinden zich aan de Vendelweg, wellicht dit eerst intoetsen op de TomTom indien u ons gaat bezoeken. Een gratis parkeerdek, een gratis parkeerstrook, en bij de ingang naast de ING een gratis parkeerplaats. Voor het inladen van grotere goederen kan u makkelijk achter ons pand parkeren. Indien dit aan de orde is zullen wij u informatie hierover zenden.